Bright Eyed Cooling 
Eye Roller

Bye bye, wallen! Deze koele metalen roller glijdt moeiteloos over de vermoeide huid om de bloedsomloop te stimuleren, oogcrème in de huid te verdelen en gezwollen en vermoeide huid onder je ogen  te verlichten. De ultieme massage 's ochtends voor een helderdere en frisse blik.

The mini beauty fridge

Upgrade je huidverzorgingsroutine met de Mini Beauty Fridge. Deze cutie is perfect voor het opbergen van je huidverzorging, alle soorten make-up en beauty tools zoals gua sha's. Dus organiseer je goodies in deze beauty fridge van 8 liter, terwijl je jouw beautyroutine doet in de geïntegreerde spiegel met beautylight.
Go Glow Ice Globes

Bewaar de Go Glow Ice Globes in de koelkast en geniet van je eigen cryotherapie behandeling. De Go Glow Ice Globes helpen wallen te verminderen en boosten een healthy glow. Dit maakt ze de perfecte toevoeging aan je ochtendroutine. 
The Pinky PerfectorGua Sha Stone

Gua Sha wordt al eeuwenlang gebruikt als een eenvoudige en efficiënte techniek met onmiddellijke resultaten. Het is als een intensieve work-out voor je huid. Onze Pinky Perfector Rozenkwarts Gua Sha Stone lift, verstevigt, verstevigt, hervormt, verbetert uw teint en bevordert een zijdezachte huidtextuur. Klaar voor wat serieuze huid liefde?

Lava Love Volcano Roller

Deze gezichtsroller is gemaakt van echte vulkanische steen, die overtollige olie opneemt en een mini-massage geeft. Zo ben je ieder moment ready to go met een vlekkeloze, frisse, gematteerde huid. 
The Glow Up Facial Cups

Voer een professionele gezichts- en lichaamsmassage in je eigen badkamer met deze massage cups. Dankzij regelmatige cupping wordt de doorbloeding gestimuleerd, waardoor weefsel meer zuurstof krijgt en de huid wordt voorzien van broodnodige voedingsstoffen. Well hello, healthy glow! 
Shop till you drop...

Alle Indah Indah Beauty Essentials zijn verkrijgbaar bij Ici Paris XL