Super Stick Solid Masks

Onderweg of in je eigen spa at home. De Super Stick Solid Mask zijn je draagbare beauty behandeling zonder rommelige of plakkerige vingers. Het is nog nooit zo eenvoudig geweest om een masker aan te brengen.

Super Stick Solid Mask 
Eggplant

To the rescue! De Super Stick Solid Mask Aubergine is hier om de dag te redden. Aubergine-extract zuivert en hydrateert je huid, terwijl het effectief wordt behandeld tegen puistjes, vroege tekenen van veroudering en uitdroging.
Super Stick Solid Mask 
Green Tea

Het antioxiderende effect van groene thee verbetert verschillende huidproblemen. Dankzij de ontstekingsremmende eigenschappen bevordert de The Super Stick Solid Mask Green Tea de celvernieuwing, terwijl antioxidanten huidbeschadigingen door vervuiling doen vervagen.
Super Stick Solid Mask
Pink Clay

De Super Stick Solid Mask Pink Clay Mask is perfect voor een diepe reiniging van je huid. Maakt het strakker, helderder en maximaal gereinigd. Pakt onzuiverheden en vergrote poriƫn aan en stimuleer een gezonde gloed.
Super Stick Solid Mask
Charcoal

De Super Stick Solid Mask Charcoal werkt als een magneet. Het trekt namelijk onzuiverheden, vuil en overtollige olie aan. Deze stoffen worden door de houtskool vastgehouden en van je gezicht gewassen als je het masker van je gezicht haalt.

Shop till you drop...

Alle Indah Indah Beauty Essentials zijn verkrijgbaar bij Ici Paris XL